Καλωσορίσατε στο "ЭΛ ゐfĩҟэřゐǒý's Trackmania Blog" , Ελπίζω να βρείτε αυτό που ψάχνετε :) Καλή διαμονή.

4 Νοεμβρίου 2010

Τί είναι το trackmania



Το Trackmania είναι ένα πρωτότυπο, εφευρετικό και εύκολο παιχνίδι αυτοκινήτων. Είναι ένα μείγμα παιχνιδιού δράσης, γρίφων και προσομοίωσης. Θεωρείται ως το πρώτο από τα νέα και εξαιρετικά παιχνίδια στον τομέα των αυτοκινήτων.

Είναι ένα εθιστικό, γρήγορο παιχνίδι για πολλούς παίκτες. Περιλαμβάνει ένα τεράστιο αριθμό τρελών πιστών. Σας δίνει ακόμα τη δυνατότητα, να δημιουργήσετε τη δική σας πίστα και μία μεγάλη γκάμα ελκυστικών mode αγώνων.

Το Trackmania είναι ένα παιχνίδι δικτύου. Είναι έτσι στημένο ώστε ο κάθε παίκτης να μπορεί να συμμετέχει. Από τον χαλαρό παίκτη με την σύνδεση χαμηλής ταχύτητας μέχρι τον hardcore gamer με την σύνδεση υψηλής ταχύτητας.

Το Trackmania περιλαμβάνει ένα πολύ φιλικό προς το χρήστη επεξεργαστή διαδρομών. . Διαθέτει 300 διαφορετικές κατασκευαστικές μονάδες, διάφορα mode για πολλαπλούς παίκτες και 50 προκλήσεις για έναν παίκτη.

Βασικές Απαιτήσεις για Λειτουργία Λογισμικού: • DirectX 9.0

Checking Against Virus and Spyware yes

Operating Systems Windows Xp,Windows Vista,Windows 7

Η έκδοση Trackmania Nations Forever Είναι εντελώς δωρεάν και περιλαμβάνει το περιβάλλον του "σταδίου", καθώς και τον track editor για να φτιάχνετε τις δικές σας πίστες.

Ενώ η αγορασμένη έκδοση, δηλαδή το Trackmania United Forever σας ξεκλειδώνει ακόμα 6 περιβάλλοντα και έχετε σύνολλο 7 environments για να παίξετε και να φτιάξετε δικές σας πίστες. Τα environments του Trackmania United Forever είναι τα εξής:
  • Stadium
  • Coast
  • Bay
  • American (desert)
  • Island
  • Rally
  • Snow

Για να κατεβάσετε και να παίξετε την δωρεάν έκδοση του παιχνιδιού πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο. http://www.focus-files.com/game/

Επιπλέον διοργανώνονται συνεχώς τουρνουά και αγώνες για το trackmania και μπορούν να συμμετέχουν οι κάτοχοι και τον 2 εκδόσεων.
Σημείωση: οι κάτοχοι του nations δέν μπορούν να συμμετέχουν σε τουνουά του united, ενώ το αντίθετο γίνεται.

Πληροφορίες σχετικά με τα τουρνουά θα βρείτε στους σύνδεσμους δεξιά που αναγραφουν ESL και ET.

Καλή σας διασκέδαση. :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...