Καλωσορίσατε στο "ЭΛ ゐfĩҟэřゐǒý's Trackmania Blog" , Ελπίζω να βρείτε αυτό που ψάχνετε :) Καλή διαμονή.

9 Νοεμβρίου 2010

Πώς να βάλετε custom skin στο παιχνίδι

Πώς να βάλετε custom skin στο παιχνίδι.

Αρχικά θα πρέπει να έχετε βρεί ένα skin της αρεσκείας σας απο το carpark.
Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι άν "βάψετε" το δικό σας skin, ή κατεβάσετε κάποιο skin από manialink τότε το skin θα μπεί αυτόματα στον φακελό που πρέπει.


Αφού λοιπόν έχετε κατεβάσει το skin που σας αρέσει θα έχετε στον σκληρό σας δίσκο ένα αρχείο zip με το όνομα του αυτοκινήτου. Προσοχή ! ΜΗΝ ξεzipάρετε το αρχείο !.

Τώρα θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το P2P upload/download στο παιχνίδι.
Εν συνεχεία κάνετε διπλό κλίκ στο εικονίδιο του trackmania και στην εξής διαδρομή Configure / Advanced / PeertoPeer). "Αυτό το βήμα δέν χρειάζετε να το ξανακάνετε, απλά το ενεργοποιείτε μία φορά μόνο".

Τώρα θα πρέπει να πάρουμε το zip αρχείο και να το βάλουμε στον φάκελο Documents\TrackMania\Skins\Vehicles\StadiumCar δηλαδή το βάζουμε μέσα στον φάκελο StadiumCar. Το skin θα φαίνεται μόνο στο περιβάλλον του σταδίου.

Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε ότι άν θέλετε το skin σας να φαίνεται σε όλα τα environments, τότε μέσα στον φάκελο "Vehicles" θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν άλλο φάκελο με όνομα "Carcommon" και να βάζετε εκεί τα skin σας για να τα βλέπετε σε όλα τα environments.

Και τέλος για να ενεργοποιήσετε το skin σας και να παίξετε, ξεκινάτε το παιχνίδι και πηγαίνετε στο profile/Vehicles/διαλέγετε το περιβάλλον που θέλετε και σας βγάζει μία λίστα με τα διαφέσιμα skin, επιλέγετε αυτό που σας αρέσει, σας δείχνει την προεπισκόπησή του (για να καταλάβετε ότι το έχετε διαλέξει), και πατάτε back.

Είστε έτοιμοι να παίξετε με το καινούργιο σας skin !

Είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε ότι σε όσους έχουν το United Forever και αλλάξουν skin, τότε όλοι οι υπόλοιποι παίχτες θα βλέπουν το skin του παίχτη που έχει το United Forever.

Ενώ στην αντίθετη περίπτωση δηλαδή άν έχετε το Nations Forever τότε ο μόνος που θα βλέπει το skin είναι ο ίδιος ο παίχτης και κανένας άλλος.

Για να σας βοηθήσω λίγο περισσότερο θα σας δώσω ένα ωραιότατο skin να κατεβάσετε για να πειραματιστείτε.

Σε μελλοντικές αναρτήσεις θα βάλω κι'άλλα skin για να έχετε να αλλάζετε :)



















To σκίν μπορείτε να το κατεβάσετε απο εδώ ->
http://www.fileden.com/files/2010/9/15/2970238/Nissan_sexy.zip Μέγεθος αρχείου 2.4 MB
Καλό παιχνίδι !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...